Suikerbrood
- 450 gram luxe wit
- 25 gram verse gist of 10 gram korrelgist
- 225ml water
- 200 gram parelsuiker
- GEEN ZOUT TOEVOEGEN
Kneed eerst het deeg en laat het rijzen. Dit kan in een broodbakmachine, een keukenmachine of met de hand. Als je het deeg met de hand gaat kneden, zorg dan voor een mooie egale deegbal. Laat deze rijzen op een warme plek bedekt met folie.
Voor de tweede rijs kneed je de suikerparels door het brooddeeg tot deze goed verdeeld zijn. Rol je deeg op en leg deze in de broodvorm. Zet de oven aan op de laagste stand (rond de 30 graden) laat het deeg in de broodvorm nog zo’n 45 minuten rijzen. Daarna zet je de oven door op 180 graden. Afbakken in 50 minuten.
Patrick Duijzers (geverifieerde eigenaar) –
viviane de smedt (geverifieerde eigenaar) –
Uitstekend
Leo Barendregt (geverifieerde eigenaar) –
Prima kwaliteit!
Janet Cortie (geverifieerde eigenaar) –
Mooi te doseren
Elisabeth van Nieuwenhuizen (geverifieerde eigenaar) –
Is bijna nergens te krijgen, dus tops
Gea Tieltjes (geverifieerde eigenaar) –
Goede korrel waarvoor hij gekocht is
Lutske hulzebos (geverifieerde eigenaar) –
Geweldig voor het maken van sukerbole
Jetske (geverifieerde eigenaar) –
Prima, valt op een mooie manier uit elkaar in het brood. Lost niet te snel op.
Petra Brokken (geverifieerde eigenaar) –
fijn voor suikerbrood
Theo Tolsma (geverifieerde eigenaar) –
Nog maken suikerbrood of bol.
Bram Stein (geverifieerde eigenaar) –
Mooie parelsuiker. Prima kwaliteit
Diel Heldens (geverifieerde eigenaar) –
uitstekend
sabine sohie (geverifieerde eigenaar) –
ideaal voor suikerbrood
pascal werdens (geverifieerde eigenaar) –
Prima kwaliteit voor een prima prijs
Petra Molegraaf (geverifieerde eigenaar) –
Is prima voor een suikerbrood te bakken.
J. van Gils (geverifieerde eigenaar) –
Zou iets fijner kunnen
Ron Schaick (geverifieerde eigenaar) –
wekt goed!
Tom Bootsma (geverifieerde eigenaar) –
De klontjes doen precies wat je er van verwacht als je een suikerbrood maakt: sommigen blijven stevig en anderen worden juist lekker zompig
Herma Spijkerboer (geverifieerde eigenaar) –
nog niet gebruikt ziet er netjes uit
Roy Vervoort (geverifieerde eigenaar) –
Waren een prima toevoeging aan mijn Belgische suikerwafels
E Heidema (geverifieerde eigenaar) –
Prima , nog niet uitgeprobeerd
Nurgul Bozdag (geverifieerde eigenaar) –
Hele goede kwaliteit !
AvD (geverifieerde eigenaar) –
Goede kwaliteit
Edo Hannema (geverifieerde eigenaar) –
Het deed wat het moest doen.
Jan Meine Ernsting (geverifieerde eigenaar) –
goed product en makkelijk te verwerken
Maarten Lucas (geverifieerde eigenaar) –
werk goed smaak prima in de wafels
Maureen Nieuwboer (geverifieerde eigenaar) –
Nog niet gebruikt
Troost (geverifieerde eigenaar) –
Fijn suikerparels, suikerbrood is heerlijk. Ook een cake meegebakken.