Benodigdheden
- 500 g Chocolade cakemix
- 250 g (room)boter
- 5 eieren maat M (250g)
- 25 gram water
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 170°C (heteluchtoven 150°C). Verwerk de ingrediënten op kamertemperatuur. Mix 250 g boter zacht. Voeg de 500 g mix en 5 eieren (250 g) toe en klop het in 4 minuten op lage snelheid tot een glad beslag. Vet een cakevorm van ca. 30 cm lang in. Schep het beslag in de vorm en bak de cake in het midden van de oven in ca. 45- 50 minuten gaar. Direct na het bakken uit de bakvorm halen en laten uitdampen op een rooster.
Ingrediënten
Suiker, tarwebloem, cacaopoeder (magere), cacaomassa, plantaardige olie (raapzaad), weipoeder, glucosestroop (gedroogd), Emulgatoren (E471, E475), E322(lecithine), Rijsmiddel (E450, E500), Gemodificeerd zetmeel, Zout, Verdikkingsmiddel (E415, E466), Aroma.
Voedingswaarde per 100 gram
Bewaaradvies: koel en droog bewaren.
M.j. Simonis (geverifieerde eigenaar) –
Goed gebuld Met stukjes chocolade lekker
Eugenie Nijssen (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke cake met stukjes chocolade!!😃
rosa muris (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke cakemix Ga zeker meer bestellen
Jan Geurts (geverifieerde eigenaar) –
Met echte stukjes chocola erdoor !
Gemma de Graaf (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijk smaakt goed
Kev W (geverifieerde eigenaar) –
Heerlijke cakemix.
Ron van Schaick Alrijd goed (geverifieerde eigenaar) –
Helemaal top!